lördag 13 mars 2010

Tömkörning igår, Suz och Marcel följde med (men hon red).
Jag sprang som en Tok och Cesto var jätte fin. Han fick ett fint svung och travade jätte trevligt.



Såg nyss att jag hade fått ett mail från Cesto's tidigare ägare Titti. Hon hade honom fram till -00. Tittade hade hittat bloggen! Jätte kul att hon hörde av sig, alltid kul att veta hur ens häst haft det tidigare.

5 kommentarer:

  1. Hej Alexandra!
    Jag red och tävlade Alcesto när han ägdes av familjen Bergström. Va rolig och se att han fortfarande lever och har det bra!

    Hälsningar, Charlotta Kärsrud

    SvaraRadera
  2. Åh va roligt att du hörde av dig :-) jag tror det var dig fam. Bergström berättade om när jag köpte honom.. Dem berättade om en tjej som hade velat köpa honom men pga något så hade det inte gått??

    Men jätte kul att du hörde av dig :-)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Det var det nog, jag hade precis tagit studenten och skulle jobba utomlands.

    Har han fortfarande kvar sitt hingshumör eller har han kommit på att han inte är 5 år längre?

    En sak är märkligt, trotts att jag har ridit massa hästar och det gått år sen jag senast såg Alcesto så drömmer jag nästan varje vecka att jag rider honom.

    Ge honom en kram från mig.
    //Charlotta

    SvaraRadera
  4. Åh himmel va kul att se Alcesto! Jag ägde honomm och red in och tävlade honom från när han var 3-5,5 år ca! Tyckte sååå mycket om honom. Gick in av en slump och sökte på hans namn för jag var nyfiken på vart han tagit väge... och här är han ju! Stor lycka! Ser att det är ett år sen du skrev här, men han verkar må bra och vara lika pigg som han var då. Det glädjer mig enormt. Så fin och härlig häst!
    Vill du veta mer om hans första år får du gärna höra av dig! Jag slutade rida (men har dock tagit upp det nu igen)när jag sålde honom, men har goda minnen från hans tid : ).
    Vänligen
    Hanna
    sjogrenskan@gmail.com

    SvaraRadera
  5. och ge honom en stoor puss från mig!
    Hanna

    SvaraRadera